Die Ausgangssituation

Fehlermeldung

• User warning: The following module is missing from the file system: media_gallery. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/gemeindeserver/web/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: multiform. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/gemeindeserver/web/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: starrating. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/gemeindeserver/web/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: superfish. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/gemeindeserver/web/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: themekey. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/gemeindeserver/web/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: themekey_example. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/gemeindeserver/web/includes/bootstrap.inc).
  • Im Juli 1997 wurde der Gemeindeserver im Rahmen von Telekis in der Steiermark als regionales, innovatives Internetprojekt von der Landesregierung gestartet

• Im April 2002 erfolgte eine Ausschreibung zur Übernahme

• Im September 2002 fand die Übernahme durch Infonova und Telekom Austria statt

• Ende 2002 wurde der Gemeindeserver an Telekom Austria übertragen